VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Autorondreis Zuid Afrika

Autorondreis Zuid Afrika

Zuid-Afrika leent zich uitstekend om met een eigen huurauto rond te reizen. Als je overdag reist, geen townships bezoekt op eigen houtje, dan is Zuid-Afrika een veilig land om in rond te reizen.

Een huurauto met automatische versnelling, is een uitkomst voor diegen die onzeker is bij het rijden aan de linkerkant van de weg. Over het algemeen zijn de wegen in Zuid-Afrika goed onderhouden, sommige secundaire wegen hebben echter "potholes" (gaten in de weg) dit staat van te voren aangegeven. Ook loopt er soms vee op de weg (Wild Coast), dus nog een reden om niet ’s nachts te gaan rijden door gebieden die je niet kent.

De bewegwijzering (Engels) is uitstekend, er zijn wegen waar je toll betaalt. Een liter benzine kost ongeveer € 1,-, gooi je tank vol voordat je een afgelegen gebied doorkruist, het duurt soms wel 100 km voordat je weer een tankstation tegen komt. Pas je snelheid aan, aan de omstandigheden en houd er rekening mee dat bestuurders meer risico’s nemen in het verkeer dan je gewend bent in Nederland.

GoSouthAfrica.nl = 100% vakantie
Bij al onze rondreizen zit een luxe reismap met een uitgebreide routebeschrijving (Engels) en tips voor onderweg. In geval van calamiteiten is het fijn om te weten dat onze lokale agent 24-uur per dag bereikbaar is. 
ReisApp: Voor iedere klant maken wij bovendien een uniek virtueel reisschema, dit programma werkt in Flash. Via een speciale App voor Smartphone of iPad, heeft u uw eigen dag-tot-dag-programma altijd bijdehand, ook handig voor de thuisblijvers!

Safari en Familie Fun Zomervakantie 2018 - 19 overnachtingen
1 Safari en Familie Fun Zomervakantie 2018 - 19 overnachtingen Autorondreizen Zuid Afrika, Autorondreis,

Een prachtige reis voor het hele gezin met 19 overnachtingen. Spot de Big 5, leer meer over de Venda stam en sta oog in oog met olifanten met de langste slagtanden van Afrika. 

Route 72 van Port Elizabeth naar East London
2 Route 72 van Port Elizabeth naar East London autorondreis Zuid Afrika, Autorondreis,

De nieuwe Route 72 betekent pure verwennerij voor Strand,- Safari,- en Spaliefhebbers. Inclusief binnenlandse vluchten, 9 overnachtingen, 4 game drives, 6 x diner en een Energize Massage van 60 minuten. 

Autorondreis Johannesburg - Kaapstad via het ruige noorden
3 Autorondreis Johannesburg - Kaapstad via het ruige noorden autorondreis Zuid Afrika, Autorondreis,

Deze avontuurlijke 15 daagse autorondreis laat u een andere kant van Zuid-Afrika zien: het ruige noorden. Safari, overweldigende natuur en diamanten...  

Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika BRONS
4 Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika BRONS autorondreis Zuid Afrika, Autorondreis,

Deze reis neemt u mee langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika. In een rustig tempo reist u van Johannesburg naar Kaapstad, u gaat op zoek naar de Big Five, maakt een boottocht tussen de nijlpaarden en krokodillen en geniet van het uitzicht vanaf de Tafelberg! 

Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika ZILVER
5 Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika ZILVER autorondreis Zuid Afrika, Autorondreis,

Zuid-Afrika is een land boordevol bezienswaardigheden, met deze autorondreis met 20 overnachtingen pakt u de hoogtepunten van deze Regenboog Natie en slaapt u in 4 en 5 sterren accommodaties. 

Autorondreis Noordkaap en NamibiŽ - Een Droom in Zand en Steen
6 Autorondreis Noordkaap en NamibiŽ - Een Droom in Zand en Steen autorondreis Zuid Afrika, Kaapstad,

Een prachtige combinatie van de schoonheid van de Noordkaap in Zuid-Afrika met prachtige hoogtepunten van het ongerepte zuiden van NamibiŽ! 

Luxe autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika GOUD
7 Luxe autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika GOUD autorondreis Zuid Afrika, Autorondreis,

Zuid-Afrika is een land boordevol bezienswaardigheden, met deze luxe autorondreis, met 20 overnachtingen, pakt u de hoogtepunten van deze Regenboog Natie en slaapt u in 5 sterren accommodaties.  

Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika via Lesotho
8 Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika via Lesotho autorondreis Zuid Afrika, Autorondreis,

VERNIEUWD: Fantastische autorondreis langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika via Lesotho. In 28 dagen reist u van Johannesburg naar Kaapstad, incl. game drives, Hippo & Croc Tour, 26 overnachtingen en autohuur. 

Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika via Wild Coast
9 Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika via Wild Coast autorondreis Zuid Afrika, Autorondreis,

NIEUW! Fantastische autorondreis langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika. In 28 dagen reist u van Johannesburg via de Wild Coast naar Kaapstad, inclusief 2 game drives, Hippo & Croc Tour, Sani Pass Lesotho Tour, 26 overnachtingen en autohuur! 

Bush to Beach rondreis 15 dagen Johannesburg - Durban
10 Bush to Beach rondreis 15 dagen Johannesburg - Durban autorondreis Zuid Afrika, Autorondreis,

Avontuurlijke rondreis van Johannesburg naar Durban met zon garantie het hele jaar door. Zeer geschikt voor families tijdens de zomervakantie met kinderen vanaf 6 jaar. 

Autorondreis Puur Limpopo Cultuur Baobabs en Safari
11 Autorondreis Puur Limpopo Cultuur Baobabs en Safari Autorondreizen Zuid Afrika, Autorondreis,

Luxe autorondreis van 15 dagen door een uniek en verrassend stuk van Zuid-Afrika, de Limpopo provincie. Spot de Big Five in de Waterbergen en Pafuri, leer meer over de Venda cultuur en de geschiedenis van Mapungubwe met adembenemend uitzicht over Zimbabwe en Botswana. 

Luxe rondreis Tuinroute en Route 62
12 Luxe rondreis Tuinroute en Route 62 Autorondreis Zuid Afrika, Autorondreis,

Is vakantie voor u vooral genieten in luxe van de omgeving, de natuur, het eten en de bevolking, dan is deze autorondreis zeker iets voor u. In een rustig tempo rijdt u de Tuinroute en Route 62, 15 dagen en 14 nachten. 

Kaapstad via Tuinroute naar Addo Elephant Park
13 Kaapstad via Tuinroute naar Addo Elephant Park Autorondreis Zuid Afrika, Autorondreis,

Deze 15-daagse rondreis begint in Kaapstad en eindigt in Port Elizabeth. Deze reis is inclusief binnenlandse vlucht, huurauto en accommodatie 

Autorondreis Oostkaap safari cultuur en strand BRONS
14 Autorondreis Oostkaap safari cultuur en strand BRONS Autorondreizen Zuid Afrika, Autorondreis,

VERNIEUWD 11-daagse autorondreis door de Oost Kaap Provincie. Hoogtepunten: dolfijnen of pinguÔn tour, safari Addo NP, Fossielen, Valley of Desolation, historische Graaff-Reinet en strand. Zeer geschikt voor families!  

In het spoor van de Bushmen naar Kgalagadi TFP
15 In het spoor van de Bushmen naar Kgalagadi TFP autorondreizen Zuid Afrika, Autorondreis,

13-daagse luxe rondreis die begint in Kaapstad en eindigt in het Kgalagadi Park met een vlucht terug naar Kaapstad. Geniet van de Kaapse gastvrijheid, het prachtige Bushmans Kloof, de sterrenhemel in Naries en praat met de oudste bewoners van dit continent in !Xaus!  

Autorondreis van de West Kaap naar de Oost Kaap
16 Autorondreis van de West Kaap naar de Oost Kaap autorondreis Zuid Afrika, Autorondreis,

21-daagse autorondreis met als hoogtepunten: Kaapstad, wijngebied, tuinroute, route 62 en Amakhala Private Game Reserve.  

Avontuurlijke Honeymoon Zuid-Afrika autorondreis
17 Avontuurlijke Honeymoon Zuid-Afrika autorondreis autorondreis Zuid Afrika, Autorondreis,

Unieke huwelijksreis met KLM van 16 dagen in rustig tempo met als hoogtepunten: safari in luxe privťwildreservaat, cultuur snuiven in Kaapstad, wijnproeven in Stellenbosch en wellness in Swellendam.