VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Autorondreis Zuid Afrika

Autorondreis Zuid Afrika

Zuid-Afrika leent zich uitstekend om met een eigen huurauto rond te reizen. Als je overdag reist, geen townships bezoekt op eigen houtje, dan is Zuid-Afrika een veilig land om in rond te reizen.

Een huurauto met automatische versnelling, is een uitkomst voor diegen die onzeker is bij het rijden aan de linkerkant van de weg. Over het algemeen zijn de wegen in Zuid-Afrika goed onderhouden, sommige secundaire wegen hebben echter "potholes" (gaten in de weg) dit staat van te voren aangegeven. Ook loopt er soms vee op de weg (Wild Coast), dus nog een reden om niet ’s nachts te gaan rijden door gebieden die je niet kent.

De bewegwijzering (Engels) is uitstekend, er zijn wegen waar je toll betaalt. Een liter benzine kost ongeveer € 1,-, gooi je tank vol voordat je een afgelegen gebied doorkruist, het duurt soms wel 100 km voordat je weer een tankstation tegen komt. Pas je snelheid aan, aan de omstandigheden en houd er rekening mee dat bestuurders meer risico’s nemen in het verkeer dan je gewend bent in Nederland.

GoSouthAfrica.nl = 100% vakantie
Bij al onze rondreizen zit een luxe reismap met een uitgebreide routebeschrijving (Engels) en tips voor onderweg. In geval van calamiteiten is het fijn om te weten dat onze lokale agent 24-uur per dag bereikbaar is. 
ReisApp: Voor iedere klant maken wij bovendien een uniek virtueel reisschema, dit programma werkt in Flash. Via een speciale App voor Smartphone of iPad, heeft u uw eigen dag-tot-dag-programma altijd bijdehand, ook handig voor de thuisblijvers!

Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika middenklasse
1 Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika middenklasse autorondreis 22 dagen MIDDENKLASSE Zuid Afrika, Autorondreis,

Deze reis met 20 overnachtingen neemt u mee langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika. In een rustig tempo reist u van Johannesburg naar Kaapstad, u gaat op zoek naar de Big Five, maakt een boottocht tussen de nijlpaarden en krokodillen, ziet u de struisvogels uit het ei komen en geniet van het uitzicht vanaf de Tafelberg! 

Kaapstad via Tuinroute naar Addo Elephant Park
2 Kaapstad via Tuinroute naar Addo Elephant Park Autorondreis 15 dagen MIDDENKLASSE of LUXE Zuid Afrika, Autorondreis,

Bezoek de mooiste plekken van de West Kaap provincie. Deze 15-daagse rondreis begint in Kaapstad en brengt u via de prachtige Tuinroute naar Port Elizabeth. Inclusief binnenlandse vlucht, huurauto en 3, 4 of 5 sterren accommodatie. 

Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika via Lesotho
3 Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika via Lesotho autorondreis 28 dagen MIDDENKLASSE Zuid Afrika, Autorondreis,

Avontuurlijke autorondreis langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika via Lesotho. In 28 dagen reist u van Johannesburg naar Kaapstad, incl. game drives, Hippo & Croc Tour, 26 overnachtingen en autohuur. 

Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika via Wild Coast
4 Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika via Wild Coast autorondreis 28 dagen MIDDENKLASSE Zuid Afrika, Autorondreis,

Fantastische autorondreis langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika. In 28 dagen reist u van Johannesburg via de Wild Coast naar Kaapstad, inclusief 2 game drives, Hippo & Croc Tour, Sani Pass Lesotho Tour, 26 overnachtingen en autohuur! 

Safari en Familie Fun in de Zomervakantie 2019
5 Safari en Familie Fun in de Zomervakantie 2019 Autorondreis 20 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

Een prachtige reis voor het hele gezin met 19 overnachtingen. Spot de Big 5, leer meer over de Venda stam, zwem in de warme Indische Oceaan en sta oog in oog met olifanten met de langste slagtanden van Afrika. 

Autorondreis Johannesburg - Kaapstad via het ruige noorden STANDAARD
6 Autorondreis Johannesburg - Kaapstad via het ruige noorden STANDAARD middenklasse 15 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

Deze avontuurlijke 15 daagse autorondreis laat u een andere kant van Zuid-Afrika zien: het ruige noorden. Safari, overweldigende natuur en diamanten...  

Unieke reis voor natuur- en vogelliefhebbers STANDAARD
7 Unieke reis voor natuur- en vogelliefhebbers STANDAARD autorondreis MIDDENKLASSE 19 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

De Limpopo provincie heeft het grootste aantal wild- en natuurparken van Zuid-Afrika. Een aantal daarvan zijn in deze reis opgenomen. Tijdens game drives en wandelsafari’s komt u alles te weten over de flora en fauna, maar ook over het rijke vogelleven. 

Bush to Beach autorondreis van Johannesburg naar Durban
8 Bush to Beach autorondreis van Johannesburg naar Durban autorondreis 18 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

Avontuurlijke rondreis van Johannesburg naar Durban met zon garantie het hele jaar door. Zeer geschikt voor families tijdens de zomervakantie met kinderen vanaf 6 jaar. 

Autorondreis Puur Limpopo Cultuur Baobabs en Safari
9 Autorondreis Puur Limpopo Cultuur Baobabs en Safari autorondreis 15 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

Luxe autorondreis van 15 dagen door een uniek en verrassend stuk van Zuid-Afrika, de Limpopo provincie. Spot de Big Five in het malaria vrije Welgevonden reservaat, leer meer over de Venda cultuur en de geschiedenis van Mapungubwe met adembenemend uitzicht over Zimbabwe en Botswana. 

Luxe rondreis Tuinroute en Route 62
10 Luxe rondreis Tuinroute en Route 62 Autorondreis LUXE 15 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

Tijdens deze reis rijdt u in een rustig tempo via de Tuinroute naar het plaatsje Plettenberg bay en terug via de pracht Route 62, inclusief 2 game drives in Gondwana Game Reserve en een "Foodies on Foot" door het historische Stellenbosch! 

Autorondreis Oostkaap safari cultuur en strand
11 Autorondreis Oostkaap safari cultuur en strand Autorondreis 11 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

VERNIEUWD 11-daagse autorondreis door de Oost Kaap Provincie. Hoogtepunten: dolfijnen of pinguďn tour, safari Addo NP, Fossielen, Valley of Desolation, historische Graaff-Reinet en strand. Zeer geschikt voor families!  

De Smaak van de Karoo
12 De Smaak van de Karoo autorondreis 11 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

Lees artikel in OOG voor AFRIKA magazine juli 2018: Karoo, het vergeten land. Culinaire rondreis door de Karoo met Xhosa kookworkshop, food demo van TV legende Lani Lombard, Sundowner bij Valley of Desolation, Big Five safari, township tour en meer........ 

Route 72 van Port Elizabeth naar East London
13 Route 72 van Port Elizabeth naar East London autorondreis 10 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

De nieuwe Route 72 betekent pure verwennerij voor Strand,- Safari,- en Spaliefhebbers. Inclusief binnenlandse vluchten, 9 overnachtingen, 4 game drives, 6 x diner en een Energize Massage van 60 minuten.