VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Familiereis Zuid-Afrika

Familiereis Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is erg populair als vakantie bestemming als het gaat om reizen met (kleine) kinderen. Het is dan ook een ideale vakantiebestemming als u reist met uw gezin, of zelfs uw hele familie. Uw kinderen Ún kleinkinderen zullen het erg naar hun zin hebben in Zuid-Afrika. 

Voor familie reizen hebben wij specifieke informatie, in de vorm van "Kids Maps" . Dit zijn brochures over bijvoorbeeld, Kaapstad en de wijnlanden, met hierin de leukste activiteiten voor meereizende kinderen.

Als u reist met kleine kinderen is het een geruststellende gedachte dat de supermarkten in Zuid-Afrika zijn voorzien van een uitgebreid assortiment aan dagelijks benodigdheden. Hier kunt u veelal  producten krijgen van grote Europese merken, zoals NestlÚ en Pampers, hetgeen goed van pas komt als u reist met kleine kinderen of babies.

Als u met uw familie op pad bent zult u zien dat de lokale bevolking gek is op kinderen, Bijkomend voordeel is dat de medische voorzieningen uitstekend zijn. Malaria komt eigenlijk alleen nog voor in het Krugerpark (zeer zelden) en enkele aangrenzende gebieden. Een DTP vaccinatie is eigenlijk het enige dat wordt aangeraden. De Nederlandse kinderen krijgen deze vaccinatie standaard als ze klein zijn en deze is meestal 10 tot 15 jaar geldig. Het kraanwater is overal te drinken, al smaakt het naar chloor en prefereert iedereen het bronwater uit de flessen.

Wij hebben een groot aantal kindvriendelijke accommodaties in ons programma welke wij gebruiken als het gaat om maatwerk. Naast een baby, of kinderbed en een maaltijd voor deze jonge reizigers, hebben sommige van deze guesthouses soms ook speelgoed, een Jungle Gym, of zelfs hele kinderactiviteiten programma’s.

Mocht u specifieke vragen hebben omtrent het reizen met uw gezin naar Zuid-Afrika, dan helpen wij u graag verder.

Safari en Familie Fun in de Zomervakantie 2019
1 Safari en Familie Fun in de Zomervakantie 2019 Autorondreis 20 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

Een prachtige reis voor het hele gezin met 19 overnachtingen. Spot de Big 5, leer meer over de Venda stam, zwem in de warme Indische Oceaan en sta oog in oog met olifanten met de langste slagtanden van Afrika. 

Luxe Beach to Bush reis eindigend in Sabi Sands
2 Luxe Beach to Bush reis eindigend in Sabi Sands autorondreis 19 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

Droomreis Zomervakantie 2019:met o.a. Thonga Beach Lodge en Sabi Sands Game Reserve. Inclusief vluchten British Airways (vanaf 01/11/2018 nonstop naar Durban), autohuur, kano,- stads,- en boottoer en 10 game drives. Boek vroeg om teleurstelling te voorkomen! 

Autorondreis Oostkaap safari cultuur en strand
3 Autorondreis Oostkaap safari cultuur en strand Autorondreis 11 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

VERNIEUWD 11-daagse autorondreis door de Oost Kaap Provincie. Hoogtepunten: dolfijnen of pingu´n tour, safari Addo NP, Fossielen, Valley of Desolation, historische Graaff-Reinet en strand. Zeer geschikt voor families!