VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Groepsreis Zuid Afrika

Groepsreis Zuid Afrika

GROEPSREIZEN ZUID-AFRIKA

Een grote groep reizigers geeft er de voorkeur aan om Zuid-Afrika te ontdekken tijdens een georganiseerde reis. Onze groepsreizen hebben vaste en gegarandeerde vertrekdata en zijn onder begeleiding van een gecertificeerde gids en chauffeur. Zuid-Afrika kent strenge regels als het gaat om het begeleiden van groepen, elke gids wordt na het behalen van het diploma in geschreven in DEAT (Department of Environmental Affairs and Tourism).

De organisatie die onze groepsreizen uitvoert heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van tours, de programma’s zijn gebaseerd op deze jarenlange ervaring en worden nog steeds verfijnd.

Onze tours onderscheiden zich op een aantal punten van het algemene aanbod:
* gegarandeerd vertrek bij 2 personen of meer
* transparant programma met de mogelijkheid tot uitbreiding
* tweetalige gids die minimaal Engels en Duits spreekt, Nederlands mogelijk op verzoek
* elke tour kan worden uitgevoerd als privétour (meerprijs) en dus verder op maat worden gemaakt
* groepsgrootte 2 tot 9 personen, of 2 tot 26 personen (zie beschrijving)
* Internationaal gezelschap
* vaste prijs, onafhankelijk van de groepsgrootte

De genoemde tourprijs is exclusief internationale vlucht. Wij hanteren scherpe tarieven voor KLM, Lufthansa, British Airways en Air France. De groep ontmoet u in Zuid-Afrika aan het begin van de tour. De deelnemers komen uit alle windstreken. Indien gewenst kunnen wij overnachtingen toevoegen aan het begin en/of aan het einde van uw reis. Als u aankomt in Zuid-Afrika wordt u altijd opgevangen door onze lokale agent, ook als u eerst nog een overnachting hebt alvorens uw groepstour vertrekt. 

Hieronder ziet u een overzicht van het aanbod van onze tours. Wij zijn druk bezig alle tourinformatie te laden onder het hoofdstuk "Groepsreis Zuid Afrika". Mocht u de reisbeschrijving van een van de tours wensen die nog niet op onze website staat, stuur ons dan alstublieft een e-mail, zodat wij u deze per omgaande kunnen toe mailen.

Groepsreis Hoogtepunten Zuid Afrika - Johannesburg naar Kaapstad 16 dagen
1 Groepsreis Hoogtepunten Zuid Afrika - Johannesburg naar Kaapstad 16 dagen groepsrondreis MIDDENKLASSE 16 dagen Zuid Afrika, Tour,

Maak kennis met de prachtige natuur en de vriendelijke mensen van Zuid-Afrika. U gaat op safari in het Krugerpark en reist langs de Wild Coast en Tuinroute naar Kaapstad. 

Groepsreis Wonderen van de Tuinroute, Karoo en Addo -  9 dagen
2 Groepsreis Wonderen van de Tuinroute, Karoo en Addo - 9 dagen groepsrondreis 9 dagen Zuid Afrika, Tuinroute,

Een prachtige rondreis langs wijnboerderijen, struisvogels, olifanten en de tuinroute. Laat u verrassen door de afwisseling van de mooie Westkaap! 

Groepsreis Ontdek Zuid-Afrika - Johannesburg naar Kaapstad 13 dagen
3 Groepsreis Ontdek Zuid-Afrika - Johannesburg naar Kaapstad 13 dagen groepsrondreis Zuid Afrika, Tour,

Ga op safari in vijf verschillende gebieden, verblijf in 3 privé lodges en sta oog in oog met Afrika’s “Big Five”.  

Eco Ranger Experience Pafuri Krugerpark
4 Eco Ranger Experience Pafuri Krugerpark ranger training Zuid Afrika, Hoedspruit,

NIEUW Ervaar hoe het is om een ranger te zijn, in de magische omgeving van het Krugerpark! Leer zelf drinkwater vinden, een 4 x 4 besturen, voetsporen herkennen, kampvuur maken, navigeren op de sterren en nog veel meer!