VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Rondreis Luxe Zuid-Afrika

Rondreis Luxe Zuid-Afrika

Maatwerk is onze specialiteit. Al onze reizen kunnen worden uitgevoerd met luxe accommodatie. Om een idee te geven wat voor een type accommodatie wij u kunnen aanbieden, vindt u hieronder enkele voorbeelden.

Heeft u een hele andere route of slaapplaats op het oog?
Wij maken gebruik van een data base met meer dan 1000 hotels, lodges en guesthouses.
Dus ook uw droomplek kunnen wij opnemen in een rondreis. U kunt zelf rijden, of reizen in een auto met chauffeur. Ook voor een (privé) vlucht, bent u bij ons aan het goede adres.

GoSouthAfrica beschikt over zeer uitgebreid netwerk en uitstekende contacten in Zuid-Afrika. Bij ons is écht alles mogelijk!

Luxe Beach to Bush reis eindigend in Sabi Sands
1 Luxe Beach to Bush reis eindigend in Sabi Sands autorondreis 19 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

Droomreis Zomervakantie 2019:met o.a. Thonga Beach Lodge en Sabi Sands Game Reserve. Inclusief vluchten British Airways (vanaf 01/11/2018 nonstop naar Durban), autohuur, kano,- stads,- en boottoer en 10 game drives. Boek vroeg om teleurstelling te voorkomen! 

Luxe reis langs de Inspirational Places van de West Kaap
2 Luxe reis langs de Inspirational Places van de West Kaap autorondreis 11 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

SPECIAL 2018 Ontspan en laat u inspireren en verwennen, tijdens deze prachtige reis met 9 overnachtingen, langs de mooiste plekken van de West Kaap. Spot alle dieren van de Big Five en val in slaap met uitzicht op de sterrenhemel boven uw bed. Inclusief KLM vlucht, autohuur en romantische couples massage, in de nieuwe  

Golfreis Deluxe Kaapstad en Tuinroute
3 Golfreis Deluxe Kaapstad en Tuinroute golfreis 13 dagen Zuid Afrika, Golfreis,

Deze luxe rondreis is zowel voor golfers, als niet-golfers. U slaapt in luxe accommodatie en maakt gebruik van een speciale pakketprijs inclusief binnenlandse vlucht en autohuur. In 13 dagen rijdt u van Kaapstad naar Port Elizabeth en geniet u van de meest spectaculaire golfbanen van Afrika! 

Autorondreis Johannesburg - Kaapstad via het ruige noorden LUXE
4 Autorondreis Johannesburg - Kaapstad via het ruige noorden LUXE LUXE Zuid Afrika, Autorondreis,

Deze avontuurlijke 15 daagse autorondreis laat u een andere kant van Zuid-Afrika zien: het ruige noorden. Safari, overweldigende natuur en diamanten...  

Unieke reis voor natuur- en vogelliefhebbers LUXE
5 Unieke reis voor natuur- en vogelliefhebbers LUXE autorondreis LUXE 19 dagen Zuid Afrika, Autorondreis,

In de Limpopo provincie vindt u naast vele nationale parken - zoals het Krugerpark - ook een aantal exclusieve privéreservaten. Hier maakt u game drives en wandelsafari's onder begeleiding van een deskundige gids. In deze reis is een aantal privéreservaten opgenomen. 

Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika LUXE
6 Autorondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika LUXE LUXE Zuid Afrika, Autorondreis,

Zuid-Afrika is een land boordevol bezienswaardigheden, met deze autorondreis met 20 overnachtingen pakt u de hoogtepunten van deze Regenboog Natie en slaapt u in 4 en 5 sterren accommodaties.