U bent hier : Startpagina | Zuid Afrika | Kwazulu-Natal-Free State |Autorondreis | Luxe Beach to Bush reis eindigend in Sabi Sands

Luxe Beach to Bush reis eindigend in Sabi Sands

autorondreis 19 dagen

Zuid Afrika - AutorondreisPrachtige reis voor de Zomervakantie 2019. U reist in de winter van Zuid-Afrika, er valt geen regen in het gebied rondom Johannesburg en Krugerpark. De wilde dieren zijn nu gemakkelijker te spotten, de warme Indische Oceaan verandert in een kraamkamer voor de walvissen, de zon schijnt volop en de temperatuur loopt op tot een aangename 23 - 25 graden.

Deze unieke rondreis neemt u mee langs de kust van Zuid-Afrika, met de warme Indische Oceaan met walvissen en dartelende dolfijnen. Via iSimangaliso Wetlands Park met nijlpaarden, krokodillen en watervogels naar de ongerepte stranden van Maputaland.  Heerlijk zwemmen, snorkelen, wandelen en varen over de meren in de omgeving. Volledig ontspannen begint u aan uw eerste safari in het Pongola Game Rerserve. In Swaziland, sinds 2018 eSwatini genoemd,  geniet u van de warme gastvrijheid en cultuur van dit kleine Koninkrijk, waar koning Mswati III met zijn 14 vrouwen, de scepter zwaait. Via de spectaculaire Panorama Route eindigt uw reis met 3 overnachtingen in het beroemde Sabi Sands Game Reserve,  d plek voor een ontmoeting met de katachtigen en de rest van de Big Five van Afrika!

lees verder onder tabblad "reisinfo"

Sabi Sands Game Reserve luipaard met impala
Sabi Sands Game Reserve luipaard met impala
Thonga Beach lodge verscholen in duinen
Thonga luxury seafacing met plunge pool
Oyster Box Hotel Umhalanga Durban
Bush Kitchen Panorama Route
De relaxte Katten van Sabi Sands GR
Bunny chow typische gerecht uit Durban
Hippo & croc tour Falaza Game Reserve
Panorama Route Bourkes Luck Potholes
Sabi Sands Elephant Plains Hyena Den
snorkelen bij Thonga Beach Lodge
koeien van de communities iSimangaliso
koeien van de communities iSimangaliso
kruiden en gedroogde dieren Durban Muthi Market
Big Swing Mose Mabhida stadion Durban