U bent hier : Startpagina | Zuid Afrika | Mpumalanga-Limpopo |Autorondreis | Safari en Familie Fun Zomervakantie 2017 - 19 overnachtingen

Safari en Familie Fun Zomervakantie 2017 - 19 overnachtingen

Autorondreizen

Zuid Afrika - AutorondreisVoor meer informatie klik op tabblad reisinfo

Tijdens deze rondreis geniet u samen met uw gezin op een prettige manier van een safari door Zuid-Afrika. U verblijft in familiekamers in kindvriendelijke lodges en vele extra's zijn al inclusief. Wat dacht u van een bijzondere fietstour door een township in Johannesburg, de Big Five spotten via een ondergrondse tunnel in Pilanesberg, op safari nabij het Krugerpark, een cruise tussen de nijlpaarden en krokodillen, een fietstochtje tussen de zebra's in St Lucia en tijgers ontmoeten bij de Drakensbergen? Deze reis belooft volop avontuur!

In onze zomer is het winter in Zuid-Afrika, dat betekent geen regen, strak blauwe luchten, weinig vegetatie dus de beste tijd om de Big Five te spotten.

Deze gezinsaanbieding is exclusief intercontinentaal ticket en is gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 12 jaar. Kinderen boven de 12 jaar betalen het volwassenentarief, graag maken wij voor u een berekening. Deze reis kan volledig overeenkomstig uw wensen en budget, op maat gemaakt worden.

Bekijk de virtuele rondreis 2017

Lees verder onder het tabblad "Reis Info"

Safari en Familie Fun Zomervakantie 2017 - 19 overnachtingen
Safari en Familie Fun Zomervakantie 2017 - 19 overnachtingen
Kids safari Zuid-Afrika vakantie
Alexandra township fietstour Zuid-Afrika
Alexandra township kindjes Johannesburg
Madi a Thavha kids programma
uitzicht veranda Kwa Maritane Lodge Pilansberg
Kololo
Kololo
Kwa Maritane
Kololo
Kololo
Mlilwane
Bultrug bij St Lucia Zuid-Afrika walvistour
Zuid-Afrika familie vakantie Wet n Wild Durban
Tijger in Lions Rock Four Paws Bethlehem